ProductcategorieĆ«n ↓

Over ons

Wij bestaan écht!

Neen, IkWinkelGezond.be is niet zomaar een virtueel scherm met een anonieme helpdesk in pakweg India en een magazijn in Oost-Duitsland... Wij bestaan écht!

Achter jouw scherm zit natuur-en dieetwinkel 't Calorietje, een familiebedrijf uit Hasselt met meer dan 26 jaar ervaring in alles wat met gezond eten en leven te maken heeft. Zussen Annemie en Linda Wouters vormen samen met gezondheidsconsulenten Cindy, Annemie en Judith een deskundig team

Elke dag doen wij ons best om onze klanten te inspireren en te begeleiden naar gezondere eet- en leefgewoonten.

We vinden het geweldig dat we dat nu ook online kunnen doen met de inspiratie- en receptenrubriek en webwinkel die je hier vindt op IkWinkelGezond.be.

Wij belonen jouw gezonde gewoonten!

Wij belonen jouw gezonde aankopen: bij elke aankoop spaar je 5% als KORTING voor je volgende aankoop. Lees hier meer over dit voordeel.

Bovendien belonen we je nog op andere manieren:

Ons gezonde assortiment

Ons doel is om gezond eten en leven makkelijker te maken.

Wij geloven dat gezond eten en leven start met gezond winkelen.

Daarom willen we alles in huis hebben voor een gezonde keuken-, berg- en badkamerkast zodat je eigenlijk alleen nog voor de verswaren naar de markt, groentewinkel, visboer, eventueel beenhouwer moet. Misschien kan je zo de verleidingen van de junk-food waarmee je supermarkt volgestouwd ligt, vermijden? 

Wat ook jouw doel is: gewoon gezonder eten, wat gewicht verliezen, rekening houden met voedingsallergieën / -intoleranties... wij proberen je producten, recepten en informatie aan te reiken om jouw doel te bereiken.

Ontbreekt er volgens jou iets in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij doen ons best! Beloofd!  

Wat is gezond?

In onze rubriek Inspiratie vind je meer artikels over gezond eten en leven, maar gezond betekent voor ons alvast dit: natuurlijk, zoveel mogelijk onbehandeld en ongeraffineerd, zoveel mogelijk plantaardig, hoge voedingswaarde, kwaliteit boven kwantiteit, variatie, aangepast aan individuele noden.     

To bio or not to bio?

Veel van onze producten zijn biologisch, maar niet allemaal. Vaak is bio de beste keuze, maar niet altijd haalbaar of beschikbaar. En bio betekent ook niet noodzakelijk gezond: chips hebben we dus niet in ons assortiment, ook niet de biologische...  Bij elk product is wel aangeduid of het biologisch is en je kan ook filteren op "biologisch".