Productcategorieën ↓

Fytostar SleepFit + Melatonine 20 capsules

Topper € 9,95
(inclusief BTW, exclusief verzendingskosten)

In voorraad - direct leverbaar

Fytostar SleepFit® + Melatonine is een fytocomplex met hoogwaardige extracten van valeriaan, melisse en passiebloem die helpen het inslapen te bevorderen.

De valeriaan en melisse ondersteunen daarnaast het doorslapen. Het extract van slaapmutsje en hop helpen bovendien de slaapkwaliteit te bevorderen.

Deze formule bevat ook melatonine, L-tyrosine en vitamine B12. Met SleepFit® kies je voor een complete formule voor een rustige nacht en een fitte dag.

Bestanddelen per 2 capsules:

Slaapmutsje 400 mg 

Citroenmelisse 360 mg 

Echte valeriaan 160 mg 

Hop 160 mg 

Wilde passiebloem 80 mg 

L-tyrosine 80 mg 

Melatonine 295 μg 

Vitamine B 122,5 μg

 

Gebruiksaanwijzing:

Volwassenen: 1 tot 2 capsules per dag, innemen een half uur voor het slapengaan.

 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, zoals anti-depressiva en kalmerende middelen (slaapmiddelen). Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen.

Extract van Eschscholzia californica (Slaapmutsje, bovengrondse delen), Extract van Melissa officinalis (Citroenmelisse, blad), omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Valeriana officinalis (Echte valeriaan, wortel), Extract van Humulus lupulus (Hop, vrouwelijke bloeiwijze), vulstof: Microkristallijne cellulose, L-tyrosine, Extract van Passiflora incarnata (Wilde passiebloem, bovengrondse delen), bevochtigingsmiddel: Magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Cyanocobalamine (Vitamine B12), Melatonine.

 

 

Levertermijn

Levering binnen 2 à 3 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Leveringskosten

  • 5€ voor levering in België, 8€ voor levering in Nederland
  • GRATIS levering vanaf 65€ (totaalbedrag aankopen na aftrek van eventuele kortingen)
  • GRATIS bij afhaling in de winkel, ongeacht het bedrag van de aankopen